Halaman

i FOLLOWWWW

KALENDAR KELAS

16 September 2014

FREE MARKET PJ

Assalamualaikum dan salam ceria..

Jom jumpa kami di PJ...
Boleh rasa roti keluaran kami...
PERCUMA..
Ya semuanya percuma disana..
Tapi terhad lah... sapa cepat dia dapat...

Lokasi Padang berdepan dgn amcorp mall/A&W

15 September 2014

BELAJAR DARI MULA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

KELAS 2 IN 1 BERSAMA ATIKAH

BASIC CAKE BUTTERCREAM
CUPCAKE FONDANT


  -kelas ini akan diajar cara membuat aduna kek butter dan spongecake
cara membuat buttercream, belajar cara menggunakan nozzle asas untuk menghias pada kek
 hasil yang di deko akan dibawa pulang...

peserta akan di ajar cara membuat adunan, mewarna dan membentuk fondant... 
fondant yang pasti sedap dan tidak berminyak...

KELAS BASIC 2 IN 1 
RM500 SAHAJA
KELAS BASIC CAKE BUTTERCREAM RM300
KELAS FONDANT CUPCAKE RM280

jika berminat untuk kelas, tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
EN NAZROL 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...

TERIMA KASIH...

HIAS DULANG HANTARAN - GOLD MAROON

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

GUBAHAN HANTARAN DARI PN ITA
LOKASI PORT DICKSON

TAT NENAS BENTUK BUAH2AN

KEK HANTARAN BUTTERCREAM



150 pcs aneka tart















jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
en nazrol 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...
TERIMA KASIH...


KELAS CHEESE TART


لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


KELAS ANEKA TAT

kelas ni sepatutnya 3 orang, tp sorang tak dpt hadir...
kelas aneka tat saya kena kumpul min 3 orang..
harap maklum..

kelas berlangsung di MERU, KLANG
Masa : 9.30pg - 12.30tghari sehingga selesai

class by group min 3 org

jika berminat untuk kelas, tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
en nazrol 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...
TERIMA KASIH...


KELAS BASIC CAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

 MASA       : JAM 10 PAGI HINGGA SELESAI
YURAN    : RM250 SEORANG untuk sebiji kek butter deko edible image

kelas bersama...
 PN FAEZAH 
PN NORIZAN
PN NORZITA
ANDA AKAN PELAJARI :

- cara membuat SEBIJI KEK BUTTER membancuh dan membakar.
- cara membuat buttercream
- teknik memotong kek dan meletakkan filling pada kek
- cara melepa kek dengan buttercream
- mempelajari beberapa jenis nozzle asas untuk mendeko kek
- mendeko kek menggunakan edible image
- peserta akan membawa pulang sebiji kek hasil yang dipelajari...



YURAN    : RM300 SEORANG 2 biji kek untuk seorang
Untuk tambahan sebiji kek span + sebiji kek butter

- cara membuat SEBIJI KEK BUTTER dan SEBIJI KEK SPONGE yg menggunakan spongemix
 membancuh dan membakar.
- cara membuat buttercream
- teknik memotong kek dan meletakkan filling pada kek
- cara melepa kek dengan buttercream
- mempelajari beberapa jenis nozzle asas untuk mendeko kek
- mendeko kek menggunakan edible image dan hantaran.
- peserta akan membawa pulang 2 biji kek hasil yang dipelajari...

PERALATAN YG PERLU DIBAWA
kain lap, tisu towel, apron


jika berminat untuk KELAS, tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 

En Nazrol 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...
TERIMA KASIH...


ULTRAMAN CAKE UNTUK ADIK

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


 ULTRAMAN CAKE pilihan syafi
saiz cake 10x14 inci
kek ni bln 10 2013... lupa nak update kat blog...

 coklat oreo + edible image

 potong kek di tadika Little Calips..
2013


bersama kawan 
seronok tengok budak2 makan..
alhamdulillah...
semoga menjadi anak yg soleh dan bijak bistari...



jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
en nazrol 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...

TERIMA KASIH...

KEK MARBLE PECAH 8 SAMPAI PAHANG

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

 TEMPAHAN DARI EN SAIFUL
NAK DI BAWA KE PAHANG




700pcs KEK MARBLE PECAH 8
STRAWBERRY VANILLA

jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
en nazrol 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...

TERIMA KASIH...

KEK KAHWIN 3 TINGKAT

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

TEMPAHAN DARI SYAKILA KOTA DAMANSARA

BERTEMAKAN PINK PURPLE

BERAT 5.5kg



  
jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
en nazrol 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...

TERIMA KASIH...

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kongsi resepi

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE