maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 Oktober 2009

salam AIDILFITRI

kek ni simple je...
abang bawa g tempat keje...
promosi ler kiranya...
tapi sapa2pun kalau bab bagi free gerenti clear nya...
komen atau pandangan amatlah liza hargai...
dan insyaallah akan liza perbaiki...

28 Oktober 2009

selamat hari lahir ABANG...

bersinar-sinar lah pula bila ambil gambar kek ni
untuk penggemar kek bercoklat bolehla try...
memang coklat saja...
liza letak bunga ros keliling kek tapi bahagian depan..
kat bahagian atas tu biarkan kosong

ruang atas untuk tulis ucapan...
kek coklat moist...

kek ni customer tempah khas untuk husband dia... nak buat surprise kat husband dia tengah malam ni... hehehe...

SELAMAT HARI LAHIR ABANG yang ke 26



27 Oktober 2009

UPIN DAN IPIN...


UPIN IPIN... watak yang bebudak sekarang gemari...

tapi kek ni bukan untuk budak2 pun, adik ipar liza nyer.
dia bawa promosi kat tempat keje...

warna hijau... ada bunga rose 3 kuntum dan bunga kecil warna kuning...
kek ni perasa strawbery....

pandangan dari tepi liza buat mcm renda dan letak bunga kuning...
harga bermula dari RM32...
kalau customer nak saiz dan bentuk kek pun boleh order...
harga pun lain ler...



26 Oktober 2009

AKU CINTA KAMU


AKU CINTA KAMU...
KEK YANG SIMPLE NI, PERASA STRAWBERY.

kat bahagian atas dan tepi ada coklat...

hiasan bunga buttercream.


24 Oktober 2009

happy birthday NUR ARDINI BATRISYA

kek PRINCES SNOW WHITE...

sambut besday ngan kawan2 kat tadika SMART READER.

bestnyer... adik pun nak juga kek tu...





23 Oktober 2009

BASKET HANTARAN


Kek hantaran berbentuk basketweave menjadi pilihan masa kini untuk hantaran majlis pertunangan atau perkahwinan...memang meriah dengan pilihan warna mengikut tema majlis dan pastinya dengan design yang berbeza dari kek hantaran biasa, ini akan membuatkan basket kek ini pasti menjadi perhatian para tetamu di majlis nanti ....bunganya dibuat dari icing...

warna dan saiz mengikut permintaan pelanggan...



21 Oktober 2009

CUPCAKE


CUPCAKE ini dihiasi dengan fondant yang berwarna-warni... boleh pilih tema yang di ingini...

terdapat beberapa Pakej yang disediakan...





























EDIBLE IMAGE


SELAMAT PENGANTIN BARU... SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT...
gambar asal yang diberi... nak background belakang warna pink purple... kek hantaran perkahwinan izan dan ina ni di order oleh Wak Suri dan Tanti untuk adik dia yang kat Johor...

Kek yang dah siap...

pandangan dari tepi

pandangan dari atas... customer ni minta kek lapis coklat n oren. jadi ada 2 perasa lah...

kotak kek yang direben...


Happy birthday RIDZUAN



HAPPY BIRTHDAY... adik liza order...
kek ni dia tak kisah warna apapun... jadi liza buat buttercream warna kuning... ada letak gambar dia... ngan family pun ada... kek dalam warna hijau kuning perasa oren dan pandan...
TAHNIAH N HAPPY BESDAY... sempena konvokesyen UITM... terima diploma....

kek oren dan pandan... bestnya...
customer nak macam mana pun boleh...

NOVELTY CAKE


kek novelty ni bertemakan princess...
sesuai untuk kanak2 perempuan...

Customer boleh request tema sendiri...
budak2 sekarang ni dah pandai nak pilih kek...
nak bentuk macam mana pun boleh...


20 Oktober 2009

coklat ganache
















kek coklat ganace ....
semuanya coklat...
bunga dia pun coklat juga...
harga promosi bermula dari RM 60
simple decoration


sesuai juga untuk dibuat hantaran majlis perkahwinan atau pertunangan...















KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE