maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 Oktober 2009

EDIBLE IMAGE


SELAMAT PENGANTIN BARU... SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT...
gambar asal yang diberi... nak background belakang warna pink purple... kek hantaran perkahwinan izan dan ina ni di order oleh Wak Suri dan Tanti untuk adik dia yang kat Johor...

Kek yang dah siap...

pandangan dari tepi

pandangan dari atas... customer ni minta kek lapis coklat n oren. jadi ada 2 perasa lah...

kotak kek yang direben...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE