maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 Oktober 2009

Happy birthday RIDZUAN



HAPPY BIRTHDAY... adik liza order...
kek ni dia tak kisah warna apapun... jadi liza buat buttercream warna kuning... ada letak gambar dia... ngan family pun ada... kek dalam warna hijau kuning perasa oren dan pandan...
TAHNIAH N HAPPY BESDAY... sempena konvokesyen UITM... terima diploma....

kek oren dan pandan... bestnya...
customer nak macam mana pun boleh...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE