maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Oktober 2009

selamat hari lahir ABANG...

bersinar-sinar lah pula bila ambil gambar kek ni
untuk penggemar kek bercoklat bolehla try...
memang coklat saja...
liza letak bunga ros keliling kek tapi bahagian depan..
kat bahagian atas tu biarkan kosong

ruang atas untuk tulis ucapan...
kek coklat moist...

kek ni customer tempah khas untuk husband dia... nak buat surprise kat husband dia tengah malam ni... hehehe...

SELAMAT HARI LAHIR ABANG yang ke 26



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE