maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Oktober 2009

UPIN DAN IPIN...


UPIN IPIN... watak yang bebudak sekarang gemari...

tapi kek ni bukan untuk budak2 pun, adik ipar liza nyer.
dia bawa promosi kat tempat keje...

warna hijau... ada bunga rose 3 kuntum dan bunga kecil warna kuning...
kek ni perasa strawbery....

pandangan dari tepi liza buat mcm renda dan letak bunga kuning...
harga bermula dari RM32...
kalau customer nak saiz dan bentuk kek pun boleh order...
harga pun lain ler...



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE