maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

23 November 2009

HANTARAN PERTUNANGAN

pilihan warna biru....

angah sibuk je nak bergambar juga.

kek hantaran dalam box transparent...

SELAMAT BERTUNANG
...MUJAHID DAN MARIAH...
22.11.09

saiz kek ni 8 inci. berat lebih dari 2kg

kek kat dalam tu customer ni nak jenis kek marble coklat n oren...

14 November 2009

KAFA... 1 FIRDAUS

tempahan untuk kelas 1 Firdaus...
ada jamuan kelas di KAFA

kek dalamnya adalah kek coklat moist...
nak deco simple mcmni pun ambil masa juga...
insyaallah bila dah mahir mcm my sifu... baru la cepat siap

warna-warni buttercreamnya .... sesuailah untuk budak-budak sekolah... dan yang warna biru tu liza letakkan jelly...

10 November 2009

Happy birthday AZUA...


letak bunga coklat tu kat bahagian depan

ada coklat putih bentuk love keliling kek...

nama AZUA dan bunga warna kuning tu dari fondant...
kek dalamdia nak kek sponge...

gambar PN. AZUA ditempah oleh suami tercinta khas untuk isteri tersayang...
nak buat surprise, ni mesti ambik gambar ic yang husband dia simpan dalam beg duit........ maybe tak sempat nak ambik gambarlain...


Happy birthday SURAIYA

KEK SPONGE OREN

LETAK GAMBAR KECIL... SURAIYA

...SURAIYA...

COMEL TAK POOH TU...
WARNAKAN DENGAN JELLY KUNING DAN MERAH



09 November 2009

cupcake untuk AYAH...

simple deko untuk letak gambar

segak btul ayah dia ngan seragam polis...
... berkhidmat untuk negara MALAYSIA...

bahagian tengah untuk 4 biji cupkek liza penuhkan hiasan dengan bunga fondant.
kek dalamnya coklat moist..

student UITM order cupkek untuk besday ayah dia...
HAPPY BESDAY...



04 November 2009

PROMOSI...

Glitter Words

1kg
600gram

kek coklat moist homemade (BUMIPUTRA)
TEMPAHAN DIBUKA UNTUK AIDILADHA...atau majlis, jamuan, dll
* Berminat untuk menjadi agen kek coklat moist... semestinya sedap!!!

* Peluang untuk menambahkan pendapatan sampingan...nak kumpul duit...

* Agen akan dapat harga yang istimewa...

* Untuk tempahan,sila maklumkan lokasi anda terlebih dahulu

*** tempahan melebihi dari 10 bekas akan mendapat diskaun yang hebat
*
Jika berminat atau sebarang pertanyaan???
telefon atau sms
019-5720120(nazrol)
019-4741805(liza)

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE