maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 November 2009

Happy birthday AZUA...


letak bunga coklat tu kat bahagian depan

ada coklat putih bentuk love keliling kek...

nama AZUA dan bunga warna kuning tu dari fondant...
kek dalamdia nak kek sponge...

gambar PN. AZUA ditempah oleh suami tercinta khas untuk isteri tersayang...
nak buat surprise, ni mesti ambik gambar ic yang husband dia simpan dalam beg duit........ maybe tak sempat nak ambik gambarlain...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE