maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 November 2009

KAFA... 1 FIRDAUS

tempahan untuk kelas 1 Firdaus...
ada jamuan kelas di KAFA

kek dalamnya adalah kek coklat moist...
nak deco simple mcmni pun ambil masa juga...
insyaallah bila dah mahir mcm my sifu... baru la cepat siap

warna-warni buttercreamnya .... sesuailah untuk budak-budak sekolah... dan yang warna biru tu liza letakkan jelly...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE