maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Disember 2009

baby elephant...

besarnya telinga gajah ni.... ok ke tak ok?.... baru first time buat, tu pun belajar sendiri, insyaAllah nanti jari jemari ni mahirlah buat,...

dah buat berapa hari dah, baru nak upload gambarni... eksperimenku yang ke dua,... hehehehe... cute juga gajah ni.... baby elephant ke? perasanlah pula.... gajah ni saja2 cuba nak buat, sapa2 yang berminat nak kek yang bertemakan kehidupan animal blehla order... boleh dimakan, dibuat dari fondant, angah berapa kali minta nak makan,... tunggu dulu nanti ibu ambik gambar, baru bleh makan...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE