maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Disember 2009

cupcake ladybird...

ladybird di taman bunga..
cupcake ni di order oleh sepupuku... INTAN SYUHADA...
liza panggil dia yong je.. ni order yang kedua kalinya dari yong...
ada 2 bekas nak bagi kat kengkawan dia... jururawat HBKL, macam ramai... 2 orang je...
ni lah awek cun tu, yong... tengah dukung adik...adik macam tak suka je... hehehhe adik demam lg le... yong pun buat juga hiasan ni... lupa pula nak ambik gambar pembantu baru ku ini tengah buat deko... stay cute...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE