maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Disember 2009

CUPCOMEL

buttercream+fondant+taburan coklat rice

buttercream+coklat m'm+taburan coklat rice

simple deko utk cupcomel... ada pilihan sama ada cupcomel ni customer nak letak coklat ataupun nak letak fondant, bunga comel... untuk 2 warna je tau.... nak letak marsmallow pun boleh... tapi kenalah tambah RM5 untuk satu kotak...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE