maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Disember 2009

HAPPY BESDAY ANGAH...

HAPPY BESDAY TO YOU...HAPPY BESDAY TO ANGAH... 3 YEARS OLD...
JANGAN NAKAL2 NAKAL TAU...

bestla abngngah ada kek BEN10.... adik nak juga....!!!
kakak pun nak tolong potong kek kat angah juga...
angah dapat hadiah car dari ayah... ibu buat kek je kat angah... special kek tau...
BEN10

ada juga bee ngan ladybird... bunga setaman
apasal muka macam tu, hehehe... teketar-ketar jari jemariku nak lukis ni, apa-apa pun bila tanya angah ni gambar apa? dia kata BEN10.... maksudnya gambar yang liza lukis tu ada rupa BEN10lah juga.... insyaAllah liza akan cuba mahirkan lagi seni lukis ku ini...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE