maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Disember 2009

kek sampai KEDAH

NUR ADNIN BT MEOR ADNAN
untuk adnin di order oleh kakaknya, kakyang... ada order ke? hehehhe
makcik liza dtg dari Kedah, naik AIR ASIA tu, cepat ampai... so ni buat kek untuk anak dia yang order dr Kedah... balik pun dah lewat petang, maybe kek tu ok...
lupa pula nak tanya mcm mana keadaan kek tu...
mula2 buat bunga dr krim tp tak jadi pula, liza letaklah bunga tu dr fondant...
kek dalamnya kek coklat moist...
rindu kat korang semua, nanti kita jumpa ya...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE