maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

08 Januari 2010

HAPPY BESDAY to ADIK...

salam untuk semua... ni lagi satu gambar yang sememangnya baru ku jumpa lagi.... besday picture AHMAD SYAFI AHZA bulan 10 haritu... ntahlah macam mana bleh tak jumpa bila save dalam computer, tak ingat simpan kat mana...
 happy besday to AHMAD SYAFI AHZA...
ONE HAPPY FAMILY... amboi...!!! ayah senyum sampai ke telinga possing ambik gambar... kakak tengok kek, dah tak sabar nak makan kek ibu buat ke? abang ngah pun duduk kat tengah tu macamlah kek besday dia... tambah2 lagi ada gambar BEN10... abang ngah tu nak gambar je...
ibu yang control cun tu, dengan megah dan bangga diri sendiri,(puji sendirilah pula) seronok sangat dapat buat kek untuk anak2... sapa tak sayang anak ... ibu sayang kat kakak, angah dan adik... tak lupo jugo kat CINTAKU... cayang kat abang... hehehehe

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE