maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Januari 2010

JATUH ENTAH DI MANA....

untuk pengetahuan semua... handphone liza terjatuh entah dimana, petang pada 11 Januari 2010 ketika dalam perjalanan pulang mengambil kakak balik dari sekolah di SRK Taman Rakan, Jalan Bandar Sungai Long, Kajang... Maka dengan itu, sebarang tempahan atau pertanyaan mengenai kekdihatiku, bolehlah menelefon di nombor  019-5720120 (nazrol).... talian telefon liza, akan diberitahu kemudian.... maaf di atas sebarang kesulitan yang tidak dapat dielakkan...
ni lah handphone ku.... banyak juga gambar cake dan gambar anak2 kat dalam hp tu... nombor telefon kawan2 dan customer pun ada... satu peringatan... lain kali kena buat satu salinan nombor telefon di buku telefon... sesiapa yang nak contact buat masa ni bolehlah call CINTAKU...(nazrol) ye...
k770i...sony ericson
nak kena beli yang barulah ni?... agak2 model apa pula ya... hehehehe...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE