maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 Januari 2010

MUFFIN STRAWBERY with COKLAT n COLOUR RICE


muffin of muffin... minggu ni penuh dengan muffin je...kalau ada order yang banyak, tak blehlah nak guna bekas muffin tu sebab dia ada 12 lubang je... jadi apa yang perlu dilakukan, adalah ini...

jadi liza beli yang macam ni, boleh letak 20pcs dalam satu tray... jadi cepatlah siap dengan tempahan yang banyak untuk muffin... tak payah nak risau dan terkejar-kejar masanya...

dah siap dibakar... muffin strawbery ni cukup meriah dengan coklat rice dan juga colour rice...
nampak sedapkan... makan lagilah sedap... belum cuba belum tau!!!


zoom dari dekat... memang meriahkan dengan muffin yang colourfull ni...
 
muffin memang sesuai untuk doorgift... muffin siap paking dalam flat plastick container...
I LOVE MUFFIN!!

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE