maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Januari 2010

my little girl...


dah banyak kali liza cuba buat.... alhamdulillah kali ni ada lah nampak rupanya sikit... macam mana, nampak macam budak perempuan tak?... nampak macam senang je nak buat, tp nak bentukkannya kena pandai sikit... berapa kali bentuk pun ntahlah... takda cikgu yang nak tolong tengokkan dan tunjukkan. cuma ada buku rujukan je... liza beli kat Kak Min. boleh buka http://bakingproject.com/ harga buku ni RM30

terima kasih pada Kak Yasmin....
dalam buku ni ada ditunjukkan langkah demi langkah...
cuba jangan tak cuba... ni untuk kemahiran liza juga, maybe ada customer yang nak bentuk orang macam ni, takdalah risau sangat nak buat... cuma kene lebih praktis kat umah...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE