maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 Januari 2010

sudah jatuh ditimpa tangga....

salam semua... assalamualaikum...


sudah jatuh ditimpa tangga...

tahu maksudnya...

ni contohnya... dahle handphone liza haritu hilang, dengan gambar kek, gambar family, no. tel pun takada salinan... tak dapat dikesan... dan yang terbaru 2-3hari yang lepas computer pula problem..cintaku bawa gi repair...kena install lain... aduh!!! dengan gambar kek, resepi satu folder habis semua..liza tak simpan dalam local disk D, save kat desktop je....kek birthday, kek fondant yang liza buat untuk pertama kali juga tak sempat nak letak dalam blog... satu lagi peringatan, kena save dalam D ... tak ada rezeki nak tunjuk kat kengkawan semua... apa-apa pun semangat nak buat kek tetap terus berkobar-koba... dont worry be happy... apa lagi jomlah order kat liza... hehehehe

UNTUK PENGETAHUAN SEMUA... NO TELEFON LIZA DAH BOLEH DIHUBUNGI... SEBARANG ORDER ATAU PERTANYAAN BOLEHLAH CALL LIZA YE... CINTAKU dah BELI HANDPHONE KAT LIZA... THANKS ABANG...!!!

salam semua... jumpa lagi ....bye...

1 ulasan:

LIZA berkata...

SELAMAT TAHUN BARU CINA

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE