maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

18 Februari 2010

3 BERADIK SAMBUT BIRTHDAY...

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA BUAT SEMUA...


seminggu juga liza tak update blog ni... baru dapat order.. hehhehhehhe... sibuk seminggu ni, dengan tikus computer rosak...aduh,... adikler punya cerita ni,.. buat ketuk2 kat meja computer, dihentak2nya tetikusku ini.... dah 3 kali beli tikus computer ni... cintaku dah tak larat nak g beli direpairnya dulu,.... dengan bakat yang ada, dan tangan yang memang suka merepair,... akhirnya berjaya juga... tikusku dah boleh bergerak...

bolehlah nak bercerita sikit.... dipagi yang indah haritu, liza dpt panggilan dari seorang perempuan, sememangnya liza tak kenal dan tak cam pun suara tu... dia cuma bagitahu ni akak yang jual nasi lemak kat belakang ni... ooooohh baru kutahu... memang kalau pagi2 liza malas nak masak, selalulah beli nasi lemak kat akk ni... bawalah hero 2 orang ni ikut sekali, angah dan adikler... mula2 nak kek besday untuk 2 orang anaknya... nak kek coklat moist... design bunga yang simple2 je... liza minta kat akk tu sms nama tapi tak sampai pun... liza telefon dan bertanya nak letak nama apa,... anak dia yang jawab dan tambah satu lagi nama... jadi atas kek tu ada 3namalah.... dan anak dia minta liza buat warna purple... dan bunga yang simple je... kakak tu nak kek 1 kilo je.... tapi liza buat istimewa kat akak ni berat kek nya 1.8kg... saiz 7 inci...

....HAPPY BIRTHDAY TO YOU....
...ZURA 23 tahun... ZIRA 18 tahun.... IZZ 24 tahun...
ada 3 ekor rama-rama yang bewarna kuning, pink dan biru...

pandangan dari tepi.... liza suka betul buat design pagar ni....  dikelilingi bunga dari buttercream dan juga bunga kecil dari fondant...

ada juga ladybird... dengan sekuntum bunga warna kuning... tulisan tu liza warnakan dengan jelly campurkan sedikit blueberry filling....

terima kasih pada akak ni yang sudi order kek kat liza....
okeylah disini sahaja coretan ku kali ini... 
wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE