maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Februari 2010

FONDANT OH...! FONDANT.... jom heboh....!!!

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA BUAT SEMUA...

liza ambil kelas fondant untuk kedua kalinya.... tapi ni sifuu yang lain... hari yang begitu indah dan ceria bersama teman-teman yang baru liza kenali.... walaupun ada yang baru dalam dunia bakery, happy sangat dapat berkenalan dengan mereka... macam-macam cerita dan celoteh yang kami berbual dari pukul 10 pagi kelas bermula dan hinggalah jam 5 petang kelas berakhir... masa memang mencemburui kita, cepat betul masa berlalu.. rasa tak puas sehari buat fondant tu, balik nak kena praktis lagi ni....  rasa tak rugi liza ambil kelas dari kak jun ni... ilmu dan teknik fondant yang kakjun berikan pada liza, insyaallah liza akan gunakan dengan sebaik yang mungkin...
penuh perhatian dan bersemangat liza buat buat bunga tu... ni liza copy gambar ni dari kawan liza.... maaf ye... gambar yang liza snap.... ada problem pula.... ntahler... frust betul...

tu lah sifuu ku.... hehehehe liza dengan tekun buat fondant...


kawan-kawan yang turut serta dalam kelas cupcake fondant...
yang duduk barisan depan tu... KAKROSE... LIZA... AZURA...
berdiri.... HANA... LILY...  INA... AYU...
insyaallah kalau takda masalah liza akan tunjukkan gambar cc fondant yang liza buat...

lepas kelas tu liza n family pergi JOMHEBOH... kat stadium BUKIT JALIL..
ramai betul orang... tapi nak pergi juga...
MY LUVLY FAMILY

 percuma.... siapa taknak cuba rugi... PERMATA HIJRAH buat promosi kat jomheboh... cermin mata besar tu dipanggil permata terapi.... kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik kat link permata hijrah tu...
(gambar yang snap di jomheboh ni, guna hp adik liza... )


sampai jumpa lagi.... wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE