maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Februari 2010

MUFFIN OH MUFFIN...

Assalammualaikum & Good Day everyone,

mencari tips dan petua... walaupun tahu cara membuat muffin hanya mengikut resepi yang macam2 resepi dalam buku dan internet, tapi kena juga mencari tok guru... tok guru yang dimaksudkan ialah kak ida... kalau nak tahu tips dan cara membuat muffin dengan kaedah sebenarnya, bolehlah belajar dengan kak ida...

PELBAGAI JENIS MUFFIN
NYUM...NYUM..... belum cuba belum tahu....
MUFFIN STRAWBERRY DAN MUFFIN OREN

Best betul belajar buat muffin ni... walaupun sekejap je, tapi berbaloi-baloi... angah pun ikut juga, dia tak ganggu pun masa liza tengah belajar dan dia juga student termuda mengikuti cara2 buat muffin kat dapur, suruh tengok tv kat depan pun taknak.. tak sabar nak makan muffin katanya... ibu tersenyum lebar bila dapat buat muffin ni.... hehehheeh.. kalau bab bergambar memang ler kene senyum... 
senyum tu kan satu sedekah....
belum tengok time ibu merajuk lagi... cintaku je yang tahu...

okey sampai jumpa lagi....
wassalam
i luv u all...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE