maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Februari 2010

rose...

salam ceria dan assalamualaikum buat semua...
dah lama tak update kat blogni... bukan sibuk sangat pun cuma balik kampung KEDAH DARULAMAN...best sangat balik sana, dapat jumpa family... ada kenduri sikit... dan tak sempat nak buka blog dan masukkan gambar yang terbaru.... yang ni kek dalamnya kek coklat moist... cikgu tu kata nak kek coklat moist kurang manis untuk makan2 je... satu buat kek letak coklar ganache yang ditaburi dengan coklat rice,  dan satu lagi kek yang ada buttercream desingnya nak simple je... kek kat dalamnya memang kurang manis tapi dah letak coklat untuk toppingnya memang manislah juga...

terima kasih ye cikgu.... nanti bolehlah order lagi... hehhehehe...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE