maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 Mac 2010

06.03.2010 selamat pengantin baru...

Assalammualaikum & Good Day everyone...

saja nak memenuhi ruang  catatan.... sementara ada masa dan waktu... anak2 pun tengah berehat dan si adik tidur.... liza cuma nak letakkan gambar untuk tatapan kawan2 yang sudi melihat dan selalu berkunjung ke blog liza... wedding adik sepupu liza berlangsung pada hari sabtu... untuk pengetahuan semua ni anak makcik liza yang sulung... dan makcik liza yang liza selalu panggil mak dan abah ni jugalah yang menguruskan majlis perkahwinan liza pada 2001....
mula2 tengok kek ni dulu ye...
 simple cupcake...
ini pula cupcake untuk hantaran  yang nak di beri pada pihak lelaki



 
nilah pengantinnya... possing sakan.... sementara nak menunggu pangantin lelaki datang... 


sementara tu liza tengah siap kan wedding cake istimewa untuk adik liza ni...


pandangan dari bahagian hadapan pula... ada pengantin yang memakai pakaian tradisional...
dikelilingi ngan dayang-dayang...cupcake ler...
dari pandangan atas...
masa untuk potong kek... 
posing sambil potong kek... ramai betul jurukamera yang datang ambik gambar... salah satu perhatian yang menjadi tarikannya juga ialah wedding cake ler...
dah potong kek,... suap menyuap lah pula...macam mana pengantin makan kek... nyum...nyum...sedap
oklah sampai sini dulu ... 
jumpa lagi...
wasalam..



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE