maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

23 Mac 2010

KENDURI DI MELAKA...

assalamualaikum dan good day untuk semua nya...

cerita tentang kenduri lagi...

adik kita bersilat depan pengantin dengan penuh gayanya...
ni masa liza gi kenduri kat Melaka... 
ada dua pasangan pengantin....
bukannya apa liza nak masukkan dalam blog ni... liza nak tunjukkan sesuatu yang teruja juga bila tengok...
teringinlah juga nak buat macam ni... nak tunggu adik kahwin lambat lagi... yang lelaki tengah belajar kat UITM ambil ijazah dan yang perempuan baru nak ambik SPM...
  jadi tunggu orang orderlah...hehehhhee
apa yer..? ni lah gambarnya...

kek 5 tingkat ni dia sekali dengan pakej catering sekali..
untuk 1000 panggilan tetamu RM14 ribu kalau tak silap liza...
siap sekali dengan khemah, DJ radio... pelamin, dan kek ni...

bergambar ramai-ramai.... yang tudung kuning baju purple tu, opah liza... masih sihat dan kuat lagi... ni cucu dia yang kedua kahwin... dan liza ler cucu pertama yang kahwin dulu... yang budak2 kecil semua tu sepupu sepapat liza... kira makcik2.. pakcik2 pada anak2 liza... tapi kalau dah jumpa takdenya nak panggil makcik... panggil nama je... dah sebaya... diajar pun taknak ikut suruh panggil maksu pun taknak...
ibu dengan adik possing duduk depan... kakak dan angah kat belakang, tak perasanlah pula...
hehehe.... punyalah nak bergambar...
 bergambar dengan pengantin... handsome lagi cintaku... hehehhehe jangan mare ye...
tahniah buat dua pasangan pengantin ni... semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...
dan kita tunggu siapa yang dapat baby dulu... hehehhehe
wassalam...
take care..
i love kekdihatiku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE