maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Mac 2010

mari BERSHOPING....!!! fondantku...

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....



kalau sebut bab shopping ni siapa yang tak nak.... dan tentulah ada kaitan dengan barang-barang bakery... cintaku bawa ke suatu tempat.... shopping apa yer?...
beli sesuatu yang ku inginkan dan ku idamkan... untuk meneruskan perjuangan dalam dunia bakery... terima kasih pada cintaku yang belanja liza, yang sanggup keluarkan RM ribu-raban dan memberi semangat dalam dunia cake... dan dengan itu liza haruslah buat betul-betul dan bersungguh-sungguh melakukannya.... insyaallah... terima kasih yang tak terhingga dengan sokongan yang tak putus-putus dari cintaku...
sebelum ni untuk tools yang kecil-kecil liza ada beli sikit-sikit... tapi ni yang besar punya... besar tak besar pun..., bolehlah... untuk permulaan...



ni ler barang yang liza beli petang semalam... mixer tu punyalah berat...70kg.. jadi diorang hantar sampai umah.. untuk 2.5kg je... cukup besar bagi liza...untuk buat fondant... tak ler letih nak uli ngan tangan nanti...
dan barang-barang lain ada kegunaannya nanti...

CAKE FONDANTKU YANG PERTAMA...

 
liza hanya hanya jumpa sekeping gambar je... simple cake fondant... cake ni liza buat bulan January haritu... kelilingnya liza letak bunga gumpaste...
HAPPY BIRTHDAY BUAT YANG TERSAYANG...

 wassalam..


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE