maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Mac 2010

PILLOW CAKE...

assalamualaikum n good day to all...



extra cake... dari kek barbie tadi.... maka terciptalah pula kek bantal... bukan bantal busuk yang selalu dipeluk2 time nak tido... ni bantal kek istimewa untuk barbie tadi... PRINCESS barbie pun nak juga pillow...
jadi inilah hasilnya...
tadi nampak kosong atas bantal tu... ni dah ada corak sikit...

boleh juga dijadikan satu set dengan PRINCESS CAKE...

menarik kan.... hehhehe puji sendiri ler pula....
i luv kekdihatiku...
; )
wassalam...



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE