maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Mac 2010

PRINCESS BARBIE...


SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

Baru-baru ni ramai yang tanya pada liza ... boleh buat kek barbie tak?... apa yang liza cakapkan insyaallah boleh buat...taktahulah sama ada diorang saja nak bertanya atau nak order atau pun tidak... janji liza boleh buat.. dan untuk pertama kalinya liza buat sendiri kek barbie ni....sifu liza kat internet jer... apa yang penting bagi liza, semangat dan sokongan yang tak henti2 dari cintaku untuk buat kek barbie ni... best betul buatnya... deko tu liza buat simple dulu.. sebab idea tak berapa banyak lagi... dan intai2 sikit dari blog kengkawan.... jangan mare yer... kongsi ilmu sikit.. hehehheh.. janji kita yang buat sendiri...
yang penting cara nak letakkan fondant pada kek tu liza dah tahu sikit beberapa tekniknya... cuma kalau liza buat 10 kali dan ada sepuluh order berturut2.. insyaalllah tentulah dah terror... hehehhe

Cintaku balik dari kerja.. terkezut... WOW!!!...teruja dia.... terus dia ambil gambar.... masa liza tengah kemaskinikan barbie ni... touch up sikit2... berselerak meja tu.... buat barbie ni time cintaku kerja, jadi hero2 ni banyaklah membantu.. ehem...hem... banyak mengacau... habis bilik tu dikemaskinikan oleh depa... hero2 ku... takpa kalau nak buat selerak.. tapi... janji jangan usik dan sentuh sikitpun cake barbie ibu ni...
kakak suka sangat dengan kek barbie ni...

pandangan dari belakang...
thanks pada insan yang bertanya pada liza... kalau tak kerananya mungkin liza belum tahu lagi cara dan bila liza nak buat... kalau ada orang bertanya pasal kek barbie... liza dengan yakin akan berkata BOLEH...

 
sessi potong cake..... kakak ler yang seronok sangat nak potong kek... al-maklumlah kek barbie ni untuk girl jer... yang adik2nya hero, tengok dan makan jerlah... 
sampai jumpa lagi...


wassalam...
i love kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE