maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 April 2010

EDIBLE LAGI....

salam ceria dan assalamualaikum...

last minit punya crita... nasib baiklah ada dalam simpanan... order petang nak malam tu juga... buat masa ni ok lah lagi nak terima tempahan yang mengejut... buat jiran dan kawan sekerja cintaku.. hehheh... yang lain boleh dirunding.. lagipun tak banyak keje nak buat sebab dekonya simple dan letak jer edible kat atas kek tu... tu pun kalau ada edble dalam simpanan liza.. kalau takda, nak cari kat mana lewat2 petang, kedai bakery pun dah tutup... nak order edible jangan haraplah nak dapatkan segera... maybe boleh, tapi chargesnya mahal lah pula.. tak berbaloilah...
gambar apapun tak kisah, kebetulan memang sesuai untuk budak lelaki........ 



HAPPY HAPPY SELALU

WASSALAM... 
I LOVE KEKDIHATIKU


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE