maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 April 2010

FAMILY DAY DI PORT DICKSON...

salam satu MALAYSIA....
assalamualaikum....

sebelum ni liza duduk di Butterworth, tiap2 tahun ada hari keluarga (tempat kerja cintaku ler yang buat)... dah pindah kl ni, jadi nilah first time kami join... best juga satu family bercuti dan bersantai kat PD.... 2 hari 1 malam... kami sampai PD awal pagi, tapi nak check in hotel tu jam 1 tghari... so kami lepak dulu kat umah ayahcik... opah liza pun ada... tinggal sekali ngan pakcik liza...
dah sampai hotel check in, rehat jap dulu, jam 3 ptg siap turun bawah, diorang ada sediakan macam2 acara... first sekali kakak lah yang masuk acara makan epal...
tapi kalah, kakak bagi jatuh epal masa nak gigit buah tu... sikit jer lagi, kalau tidak dapatlah tempat ke3 pun jadilah... takpa.. takdapat hadiah tapi dah kenyang makan epal...

rehat sekejap untuk jamuan minum petang...

 ni acara untuk ayah pula... tapi semua main ngelat... kena buat dua kali....
best betul diorang mandi kat kolam...
ibu tolong jadi jurukameralah...

ni depan COZZI HOTEL...bangun awal pagi, nak g mandi laut pula...
bersantai di tepi pantai...
malam pula bersiap ada BBQ...
one happy family
dapat ler hadiah cabutan bertuah... rice cooker...
alhamdullilah... oklah juga dari tak dapat apa...

sebelum check out, bawa anak2 mandi kolam lagi... jam 12 kami pun blahler... gi umah pakcik pula... makan tengahari... sampailah ke makan malam... hehehheh... malam baru balik umah..
happy sangat.. thanks kat cintaku sebab bawa kami semua ke PD..
; )

wassalam
i luv my family



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE