maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 April 2010

LIZA DAPAT JUGA...


SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
 wah...! siap dapat anugerah lagi...TAHNIAH...TAHNIAH,..hehehheheh.. tak yah susah2 nak bertanding menyanyi, berlakon dan sebagainya... buat blog atau berbisnes di internet pun bleh dapat anugerah macam ni..

ANUGERAH DI ALAM CYBER
thanks pada empunya  http://elynyuni.blogspot.com/  blog ni yang sudi bagi award kat liza... buat pertama kali ku menerimanya... dan terasa begitu dihargai sebab ada juga kawan ku yang sudi memberi award ni... dan untuk semua kengkawan yang melawat blog liza, terima kasih dengan pandangan dan dan kata2 semangat.. sesiapa yang sudi datang blog liza, tinggalkan pesanan di chatbox ok... amboi... panjangnya ucapan.... hehehhehehehh...

DAH DAPAT AWARD NAK BAGI KAT KAWAN2 LAIN PULA...
Sesiapa yang dpt award ni dikehendaki :
1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda)
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award
NI SENARAI BLOGNYA, LIZA PULA NAK BAGI AWARD...

4. Beritahu penerima Award , supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award

Thanks a lot...
WASSALAM...
I LUV KEKDIHATIKU

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE