maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

16 April 2010

MY LITTLE MERMAID...

assalamualaikum...
salam ceria...

PART 3 - MY SWEET LITTLE MERMAID...

nak ada anak patung juga, tapi nak lain sikit fesyennya... pikir punya pikir... sambil baring menyusukan adik... abang ngah pula tengah main game kat internet... ternampak angah main game mermaid... idea pun datang... maka doll tu pun jadilah mermaid... so apa lagi kita layan lah dulu gambarnya ye...

kawan2 mermaid....
walaupun lenguh tangan dan lenganku ini menguli fondant...
tapi happy bila lihat hasilnya...
thanx buat yang order... izan... 
suka sangat bila ada order yang nak kita berimaginasi..
insyaallah liza cuba tunaikan permintaannya....




wassalam...
i luv kekdihatiku



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE