maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

05 April 2010

MY SWEET LITTLE GIRL - Part 1

salam ceria dan assalamualaikum...

PART 1

lupa pula nak masukkan cake ni kat blog.... sebelum ni liza letak kat dalam facebook jer... tak sangka pula ada yang berminat nak order cake macam ni lagi.... yang ni part 1... baru masukkan dalam blog...

...MY SWEET LITLE GIRL....
HAPPY BIRTHDAY.. dapat banyak hadiah...
sambut birthday dengan bear... ada kek lagi..
suka sangat deko cake ni...
jemput minum ye....
senyum selalu....
tq : )

salam satu MALAYSIA...
wassalam
i luv kekdihatiku



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE