maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

05 April 2010

MY SWEET LITTLE GIRL - Part 2

assalamualaikum... dan salam ceria buat semua...
MY SWEET LITTLE GIRL... PART 2.... ala2 pinky gitu...

Liza cukup suka kalau buat kek little girl ni....

 di order oleh kenalan di facebook... nak macam little girl sebelum ni... tapi liza buat dekonya tak sama... janji ada litlle girl dan juga pink bear..

 kek kat dalamnya kek coklat moist...

 macam thumbelina pula yang duduk dikelilingi bunga2 besar...

colourfull.... 

 kek ni ditempah oleh nana yang liza kenalinya melalui facebook..
jumaat 8.30malam liza hantar cake dan buat pertama kali jumpa nana...

 tq... nana... ; ) sebab sudi order kek hanya untuk makan2 bersama family.... bulan depan boleh order lagi.... hehhehee....

 wassalam...
i luv kekdihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE