maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 April 2010

Ulangtahun yang ke 3

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

rasa2nya macam satu musim lah pula.... buat kek ni pun macam ada musim... kalau selalu kita dengar musim panas, musim sejuk...tapi kalau kek pula... ni musim kek ANNIVASARRY...
macam biasa, order petang  nak esok.... order dari kawan sekerja cintaku.. dan macam biasa cintaku kerja awal pagi, ... 5.30 pagi deliverynya... hehhehhehe...





SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT...

thanx... 
; )

wassalam...
i luv kekdihatiku..

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE