maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

07 April 2010

Ulangtahun yang ke 9

assalamualaikum dan salam ceria buat semua...



 
hari ni 7 April 2010
ulangtahun perkahwinan liza bersama cintaku....
tak ada buat apa2 yang special, cuma buat cheesecake... 
dan kakak ada beri sekuntum bunga ros merah untukku.. 
(beli kat sekolah, macam2 ada dijual)
cintaku suka sangat cheesecake ni.... 
teringat zaman perkenalan dengan cintaku...
hehheehehe.. kenal pun kat internet... 'channel kampung' 
masatu... mana ada facebook...
jodoh pertemuan, ajal maut dah ditentukan Allah SWT
semoga segala rintangan dan dugaan dapat kami tempuhi dan hadapi dengan sebaik mungkin
semoga Allah sentiasa melindungi dan merahmati keluarga yang kami bina selama ini
semoga akan berkekalan hingga ke akhir hayat 
 dan semoga Allah memberi kesejahteraan, kesihatan tubuh badan, kebahagiaan untuk mendidik dan menjaga anak2 dengan sebaik mungkin...
...amin...


untuk makan2 jer...



wassalam
i luv kekdihatiku



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE