maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

01 Mei 2010

BLOGSHOP SALES...

salam ceria buat semua.... dan asssalamualaikum...

hari ni 1 MEI 2010.... bawa anak2 g jusco yang baru jer 4 hari dibuka... dari hari pertama jusco  Mahkota Cheras dibuka sampailer hari ni.... punyalah jam dan ramai orang.... tak ada apa yang menarik pun... tak delah sale sangat....tapi saja bawa anak2, lagipun dekat umah jer, dah ayahnya kena kerja... bukanlah jauh sangat pun, naik kereta 1km je.. tapi pusing nak cari parking dah jadi 3km.... ingat nak balik je, tapi dah janji ngan anak2 nak bawa makan kfc... pusing punya pusing ada juga parking...
dah pusing kat bawah cari parking, naik kat atas pula...
punyalah nak g Jusco...

MAKAN KFC...
kakak 2 ketul yang besar2 boleh dihabiskan sorang...

sedapnyer angah makan ayam kfc...
gambar adik je ibu terlupa nak ambik...

lepas makan,  tengok free show kat ruang legar... persembahan tarian india klasik dan moden...
tapi penarinya pula adalah dari kaum melayu... kita kan SATU MALAYSIA... 
cukuplah untuk tatapan hari ini... dan kenangan satu hari nanti kot anak2 buka blog ni... baru diorang tahu ayah ibu selalu bawa diorang jalan2... hehehehehe... jalan2 g JUSCO
wassalam...
i luv kekdihatiku...




Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE