maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 Mei 2010

BUAT HAL LAGI....

salam buat semua....


computer pun poning.... !!!

adoiiii...!!!! satu hal yang sama berulang kembali.... pc ku shutdown lagi... biasalah dah buka internet ni... macam2 boleh jadi..... g servis kat kawan cintaku, nasib baiklah boleh siap cepat, sehari tak guna computer buka internet bagaikan setahun rasanya.... huhuhuhhu... tapi dengan pantas cintaku bertindak... hehhehehe... bawa g servislah... alhamdullilah dapatlah berinternet dan sebagainya... tima kasih buat cintaku... 
pada semua yang hantar email maaflah kalau lambat reply yer...nasib baiklah pengalaman dulu dah ada, so semuanya tentang kekdihatiku, liza simpan terus dalan D... tapi tadi tengah nak simpan gambar cupcake yang baru liza terdelete lah pula... adoooooooiiiiiii!!!!!!!
cupcake birthday... maaf ye... liza tanya nak minta gambar kat dia pun tak ada... 
ada rezeki nak beli laptoplah pula... hehhehe... senang nak dibawa kemana sahaja....
tapi pulus tak mencukupi... sabaq....sabaq....

kini computerku dah sihat bahagia...

key...
salam dan jumpa kejap lagi

hehhehe...
i luv kekdihatiku
wassalam...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE