maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Mei 2010

bukannya lupa tapi tak ingat...

salam ceria dan assalamualaikum to all...

bukannya lupa tapi tak ingat... macam mana lah pula yea...?... gambar yang lama terlupa nak update kat blog... bukannya banyak sangat, lagipun masa tak mengizinkan... tambahan lagi papa liza kalau mengadap depan komputer,  memang kerja apa pun tak buat, depan komputer main game boleh sampai 3-4 pagi... takpalah... bukan selalu dia datang sini, dan tengah bercuti seminggu nak rehat kan diri... biarkanlah.. asalkan dia happy..

layan gambar ni dulu..
happy birthday buat insan tersayang... liza tak ingat masa bila buat cupcake ni, masa nak update gambar ni liza terdelete kat computer... tadi saja2 tengok dalam handphone ada tersave dalam file picture... alhamdullilah jumpa juga akhirnya... so thanx pada yang sudi order pada liza... nak tema pink yang terang... dan liza cuba gabungkan dengan soft pink dan putih...



 
kek ana muslim, terlupa nak update dalam blog........ hehhehe... kelakar lah pula tengok gambar yang tak berapa menjadi ni... pagi rabu 25.05.10 liza buat untuk kakak dibawa kesekolah.. ada sambutan hari guru... last minit buat, kelam kabut... dan inilah hasilnya... "terima kasih cikgu" ucapan istimewa untuk semua cikgu yang mengajar disekolah...

ok bye....
sampai ketemu lagi...

i luv kekdihatiku
wassalam..


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE