maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

03 Mei 2010

cupcake...

salam ceria dan assalamualaikum...
cupcake untuk makan -makan kat tempat kerja....
orang lain sibuk bercuti dan happy sambut hari pekerja, tapi ada pula insan yang kena bekerja....
so ni cupcake yang dekonyer simple je... 2 set untuk makan2 ... celebrate hari pekerja kot.. hehehhe...
apa-apa pun semoga happy2 selalu...

16pcs saiz m
cupcake coklat moist + buttercream


tq...
i luv kekdihatiku....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE