maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

16 Mei 2010

HANTARAN PERTUNANGAN...

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

cupcake untuk hantaran pertunangan dari sebelah pihak lelaki, diorder oleh adik perempuannya... dia minta set M = 25pcs... tapi minta buat satu set 16pcs dan satu lagi set 9pcs... tak tanyalah pula satu set lagi untuk hantaran atau untuk makan2... atau nak buat dua2 set tu untuk hantaran...

keknya coklat moist
deco bunga semuanya dari fondant 
siap bagitahu nak letak rama-rama dan nak ada bunga ros merah..
mungkin untuk hantaran juga kot...
deco fondant dan gumpaste... gumpaste ni tak bleh dimakan ye...
keras sangat... liza beli siap punya, tak sempat nak uli gumpaste...
..
janji happy bila dapat cupcake dari liza...
tq...
wasssalam...
i liv kekdihatiku...






Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE