maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Mei 2010

HASIL DEKORASIKU...

assalamualaikum dan salam satu Malaysia..

atas permintaan dan pertanyaan dari kawan2, maka terhasillah satu kelas dekorasi besama liza... dekorasi cupcake dari fondant... dengan keyakinan dan semangat yang diberikan dari cintaku dan kawan2, liza beranikan diri untuk membuat kelas dekorasi ni, bukanlah liza nak kata liza ni terror tahap gaban,... tapi liza juga nak berkongsi ilmu dengan kengkawan yang ramai kaum2 ibu nak belajar buat cupcake dengan hiasan sendiri untuk makan2 bersama family...
jadi, sebelum kita tengok hasil dekorasi cupcake dari kawan2 liza.... kita tengok dulu cupcake cikgunya dulu.... hehehhhe....
 
cute turtle dan cute bear

untuk baby...

beg dan topi

macam2 jenis bunga...


 inilah hasil dari kerastanganku... seronok bermain dengan fondant... kalau ramai2 lagi best... macam2 idea deko yang boleh kita tengok nanti...
HASIL DEKORASI MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG DITUNJUKKAN...
 FONDANT NI DIBUAT SENDIRI... BUKAN YANG BELI SIAP PUNYA... 
JIKA BERMINAT NAK JOIN KELAS DEKORASI CUPCAKE FONDANT, BOLEHLAH CALL LIZA YE... 019-4741805
JANGAN RISAU, RESEPI AKAN DIBERIKAN...


I LUV KEKDIHATIKU.......
WASSALAM...





Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE