maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Mei 2010

kelas DEKORASI CUPCAKE ~ DILA

assalammualaikum dan salam ceria...

kelas dekorasi cupcake fondant pun bermula....
liza tunjukkan seorang demi seorang lah ye... sementara tak sibuk untuk berblog ni...

DILA
tekun betul kawan kita ni...
apa yang di intainya tu...
inilah hasil dari kerjatangan dila...
first time dila buat deko cupcake ni, semoga kita dapat berjumpa lagi...

tq
: )


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE