maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Mei 2010

kelas DEKORASI CUPCAKE ~ ELLA YOE ELLA

ella nilah yang mula2 berminat nak join kelas cupcake... liza pernah jumpa dia sekali je, masatu liza belajar lagi...tahun 90-an.. ikut kawan liza kenduri... dan kami berjumpa balik dikelas dekorasi ni... meriah betul... lama tak jumpa.. masing2 dah ada anak2 yang comel...

nak buat deko apa pula tu....?

sempat possing ambik gambar....

possing ambik gambar lagi.... ada juga budak angah tu...
 ella juga baru first time menguli fondant...
 
 nilah hasilnya... siap bawa balik extra cupcake lagi... hehhehe...
ada  cupcake dan fondant yang lebih boleh buat deko kat rumah ...

tq ella
: )

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE