maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Mei 2010

kelas DEKORASI CUPCAKE ~ INA

yang kecil molek ni ina.... cikgu sekolah rendah... sembang punya sembang.... kebetulan pula husbandnya dulu satu tempat kerja ngan cintaku... tapi sekarang suaminya dah kerja kat tempat lain...
 teliti... satu persatu....
cikgu ni buat dengan penuh perhatian....

pusing jangan tak pusing..
memberi sepenuh tumpuan untuk hasilkan dekorasi yang cantik dan menarik...
tersenyum manis je ya cikgu ni... nanti boleh buat untuk anak murid sorang satu...
tak lupa juga untuk family...
ni hasil dekorasi cupcake dari seorang cikgu... 
 nanti cikgu boleh buat cupcake untuk hari guru pada 16 Mei ni...
sampai jumpa lagi
tq..

wasssalam 


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE