maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Mei 2010

kelas DEKORASI CUPCAKE ~ SHIDA

SALAM SATU MALAYSIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

kelas DEKORASI cupcake..... diulangi sekali lagi.... kelas DEKORASI cupcake...
disini liza hanya mengajar dekorasi cupcake sahaja... jangan salah faham ye.... resepi akan diberikan... dan liza akan terangkan macam mana nak buat resepi2 ni...kalau 12 dekorasi kita buat, memang mengambil masa yang lama... dari pagi jam 10 hingga selesai, lebih kurang jam 5 petang baru habis...

DEKO bersama SHIDA
shida memang kreatif... kita tunjukkan cara macam mana nak buat... dan dia akan hasilkan dekonya dengan ideanya sendiri...
tangannya memang seni dan dekonya memang cantik...
shida kata tak pernah mendeko pun, tapi mungkin kerana minat dan kesabaran tu penting bila nak menguli dan membentuk fondant, maka terhasillah dekorasi yang cantik...
penuh khusyuk dan fokus... hehhehe...
inilah hasil dari shida...
suka tengok kasut baby dan baby tu... siap ada botol susu lagi...
terima kasih kerana sudi belajar dengan liza,... salah dan silap mohon maaf ye...
: )
JIKA BERMINAT NAK BELAJAR DEKORASI CUPCAKE NI, HUBUNGI LIZA
019-4741805 ATAU EMAIL NAZROLIZA@YAHOO.COM
wassalam...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE