maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Mei 2010

kelas DEKORASI CUPCAKE ~ YANZ

DEKORASI BERSAMA YANZ..
YANZ mendeko bunga... kalau tak silap yanz kerja kat kl... berminat nak belajar dekorasi buttercream pula katanya... kalau ada rezeki kita berjumpa lagi ye...
menguli fondant, tengah buat cendawan tu...
possing ambik gambar...

hasil dari tangan sendiri... lepas ni bolehlah buat kat anak2 dan che abe pula..

tq YANZ 
: )

KALAU BERMINAT NAK JOIN KELAS DEKORASI BUTTERCREAM, TELEFON LIZA YE...
019-4741805
SAMPAI JUMPA LAGI....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE