maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

23 Mei 2010

muffin dan ben10

salam buat semua...

untuk BOBOY... HAPPY BIRTHDAY...

BOBOY....tak sabar rupanya nak tunggu cupcake Ben10 ni....  
 topping fondant+buttercream
order 16pcs saiz M...

disamping order cc untuk hari sabtu... dari petang jumaat sampailah sabtu malam, sambil2 tu buat order untuk muffin... 1200pcs muffin blueberry dan coklat chip... abih semua orang dalam umah kena buat kerja... nasib baiklah cc edible image, tak banyak nak deko... tempek jer kat cc tu... siap...
kalaulah adik pun boleh tolong ibu... adoiiiii!!! tolong kacau adalah...
 time sibuk ni lah dia meragam nak dukunglah... masa ibu duduk saja rehat tengok tv, tak merengek pun.... dugaan...cobaan....sabau jelah....
belum letak filling lagi...

penuh satu ruang tamu dengan muffin...
muffin ni tak dipacking...
thanx a lot... order dari kaklong za..
i luv kekdihatiku
wassalam




Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE