maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Mei 2010

pagi yang indah tiba2 blurrrrr....


 assalamualaikum dan salam ceria....

sememangnya bangun pagi ni rasa bersemangat dan indah rasanya.... plan harini nak pergi berkelah di hulu langat.... segala persiapan telah diatur dan yang penting sekali nak berbbq... bestnya,.. suka sangat kalau berkelah memang cintaku akan bakar ikan, udang, ayam dan harini liza buat sate emmm sedapnya..

tengah nak bersiap2, cintaku keluar rumah nak kemas dan susun barang dalam kereta... tiba2 pagi yang indah menjadi blur..... huhuhuhu... kasut kat depan rumah sudah dikebas orang... habis semua dirembat sang penyangak.... yang tak cukup kasut... seminggu sebelum ni jiranku sebelah rumah dah dimasuki penyangak yang tak cukup kasut... dirembatnya lima pasang kasut... dan pada hari ni juga lima pasang kasut juga dirembatnya... adoiiiii... abis kasut kerja cintaku 2pasang (kerajaan nyer), kasut kulit dan kasut sport, dan papa liza baru jer datang kl, pun dirembatnya kasut bundle... 

cintaku pergi buat laporan polis dulu... bukannya apa, takut mula2 ambik kasut kat depan laman, kot nanti masuk rumah pula... dan yang penting kita kena buat report sebab dah banyak kes kat area umah liza ni dimasuki sang penyangak... nak jumpa kasut tu balik mungkin keberangkaliannya susah nakjumpa... 
eeeeeeeeeeeee geram betoi..... dahler dirembatnya kasut,... kat tepi pagar tu liza letak 2pasu pokok bunga, yang tinggal satu jer, satu pasu hilang, ishhh takkan pokok bunga tu pun berkenan juga, nak dirembatnya...

jadi pagi yang indah dengan cuaca yang elok menjadi kurang indah..... 
huhuhuhu pergi berkelah kat sungai dah tengahari.... 
nasib baiklah tak ramai orang, mungkin ramai yang balik kampung...
cari tempat yang sesuai, dan cintaku mula berbbq... 
kita layan gambar pula yer... 


ni papa liza.... hehhehheh... berapa bulan...?

bye
: )
wassalam..... 



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE