maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 Mei 2010

pink....pining

salam ceria dan assalamualaikum....

apa yang pink... pining.... huhuhuhu, peninglah....

tak da apa nak dicoretkan... dari malam tadi blog liza ada problem, edit sana, edit sini... tup..tup anak tekan, pandailah pula ubah sana sini... adoi satu kerjalah nak buat... adalah html yang liza save kat D, tapi yang lama punya.... kalau ada sesiapa yang liza tak add kat blog liza, liza minta maaflah ye.. habis semua nama2 blog yang liza add pun hilang.. ni petang baru ok... berat sangat kepala otakku ini dok cari dan mencari nak kemaskinikan blog ni... itulah anak2 yang terlebih IT kot, bagus tu memang baguslah kalau pandai IT, tapi ni kacau yang ibu punya kerja, nak mengamuklah juga.... sabau..sabau... dugaan betul... 
dalam ada dugaan siaplah juga satu set cupcake... alhamdulillah.... 

thanx to order....
i luv kekdihatiku
jumpa lagi....



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE